Website laten bouwen

Website laten bouwen

Ben je toe aan het updaten van je website? Of wil je een nieuwe website laten bouwen? Natuurlijk wil je wel graag een website die perfect past bij jou en je bedrijf terwijl je het bouwen niet zomaar aan iedereen overlaat. In beide gevallen wil je hiervoor natuurlijk niet de hoofdprijs betalen.

Ben je een kleine, middelgrote óf grote ondernemer en werk je in de regio van Amsterdam? Dan willen wij je graag helpen bij het maken of aanpassen van jouw WordPress website.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je net buiten de regio Amsterdam je standplaats hebt, sterker nog, iedereen kan bij ons terecht voor het bouwen van een website.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Om te beginnen willen we graag weten wie de website door ons wil laten bouwen of updaten, of beter gezegd welk bedrijf of onderneming. Daarom starten we met een intake waarbij we analyseren wat er nodig is om de perfecte website voor jou te maken.

Wie ben je, wat verwacht je en hoe kunnen wij je daarbij helpen? Hoe kunnen wij voldoen aan jouw eisen en wensen? We willen daarnaast natuurlijk ook graag meer weten over je doelgroep en de potentiële bezoekers op je website.

Designers, ontwikkelaars, copywriters, campagnespecialisten en marketing strategen gaan daarna voor je aan de slag. De designers verwerken jouw input en de copywriter start met het schrijven of herschrijven van de tekst voor op de website.

Pas na dit traject starten we daadwerkelijk met het bouwen van de website.

Bouwen, testen en overdracht website

Tijdens het bouwen wordt content toegevoegd en testen we het hele proces meerdere malen uitgebreid! De website moet perfect werken voordat we deze aan jou overdragen.

Graag ontvangen we natuurlijk ook de feedback van jouw kant zodat ook jij volledig tevreden bent met je hernieuwde of nieuwe website.

Pas dan dragen we deze aan jou over. Hierbij geven we jou en eventueel je team, instructies mee waarmee de website beheert kan worden.

Website laten bouwen

Ook een nieuwe website of je website updaten

Heb je vragen of wil je weten hoe we jou kunnen helpen met het bouwen van een WordPress website? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.